Îți dorești o locuință nouă în București?
S-au pus în vânzare apartamentele din noul bloc Vivenda Residencias.

Apartamente noi în sectorul 2 al capitalei

Blocul D1 este primul bloc din ultima fază Vivenda Residencias. Dacă vrei să locuiești într-un complex rezidențial nou și modern, aproape de metrou, nu rata ocazia! Îți punem la dispoziție 73 de locuințe: studiouri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe între 45.60 și 82 mp.

Termen de finalizare: decembrie 2025

Descoperă apartamentele disponibile:

t1h

Studio Tip T1.H
Suprafață utilă totală - 45.60 m2
Preț de la:
88.400 euro +TVA
t1n

Studio Tip T1. N
Suprafață utilă totală - 49.05 m2
Preț de la:
96.700 euro +TVA
t10

Studio Tip T1. O
Suprafață utilă totală - 50.15 m2
Preț de la:
98.600 euro +TVA
t1i

Apartamente 2 camere Tip T1. I
Suprafață utilă totală - 63,05 m2
Preț de la:
107.800 euro +TVA
t2b

Apartamente 3 camere Tip T2.B
Suprafață utilă totală - 70,75 m2
Preț de la:
128.000 euro +TVA
t2d

Apartamente 3 camere Tip T2.D
Suprafață utilă totală - 82 m2
Preț de la:
146.800 euro +TVA
t3d

Apartamente 4 camere Tip T3.D
Suprafață utilă totală - 82 m2
Preț de la:
146.800 euro +TVA

Alege apartamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și fii gata să te bucuri de o viață modernă și confortabilă 
✪ EXCLUSIV

Ofertă specială de personalizare gratuită

Îți poți personaliza apartamentul visat până la cele mai mici detalii

Avem pentru tine o super ofertă, pe care ne bucurăm să ți-o împărtășim:

Rezervă un apartament în noul bloc L din complexul Vivenda Residencias, iar echipa noastră completă, care include arhitecți, designeri de interior și ingineri, te va ajuta sa îl personalizezi până la cele mai mici detalii fără costuri!

Poți alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale:

  • ⇾ Recompartimentare gratuită a apartamentului;
  • ⇾ Proiectare și design interior gratuite, integrate cu arhitectură personalizată și instalații complete dedicate;
  • ⇾ Preinstalare gratuită a aerului condiționat în living

*Oferta este valabilă în limita unităților disponibile. Poți opta pentru orice tip de apartament din noul nostru bloc.

De ce merită să locuiești în noul bloc D1 din Vivenda Residencias

Se spune că nicăieri nu e ca acasă, iar în Vivenda Residencias te vei convinge de asta încă din prima clipă. Noile apartamente din blocul D sunt gândite cu aceeași atenție la detalii și aceeași calitate care ne caracterizează în fiecare proiect. Fie că îți cauți un studio, un apartament de 2 camere, sau o locuință cu 3-4 camere pentru întreaga familie, în blocul D vei găsi varianta care ți se potrivește.

Iată cele mai importante beneficii pe care ți le oferim:

Localizare excelentă

Dacă vrei să te bucuri de toate oportunitățile capitalei, este important să locuiești într-o zonă accesibilă din punct de vedere al transportului. În Vivenda Residencias ești la doar câteva minute de metroul Costin Georgian, precum și stații de autobuz și troleibuz. În plus, ești aproape de Park Lake, Mega Mall, Parcul IOR - Titan, Parcul Morarilor și Arena Națională.

1

Apartamente bine compartimentate

Toate locuințele din Vivenda Residencias sunt spațioase, luminoase și bine compartimentate, pentru ca tu să te bucuri de o viață cu adevărat confortabilă. De asemenea, beneficiază de terase generoase, perfecte pentru a-ți amenaja propria ta oază de relaxare în sezonul cald. Iar pentru ca apartamentul să fie exact așa cum l-ai visat, îți oferim opțiuni de personalizare - gratuite sau contra cost, în funcție de nevoile tale.

2

Confort la superlativ

Ne dorim să te simți mereu în largul tău atunci când ești acasă. De aceea, locuințele din Vivenda Residencias sunt realizate din materiale și finisaje de cea mai bună calitate și beneficiază de un sistem de înaltă izolație fonică și termică. 

3

Parcarea poate fi o provocare în București, dar nu și când locuiești în Vivenda Residencias. Aici îți oferim posibilitatea de a-ți achiziționa propriul loc de parcare, în parcarea subterană a complexului. Totodată, dacă vrei mai mult spațiu de depozitare pentru obiectele personale sau accesoriile auto, poți cumpăra și o boxă la subsolul blocului.

4

Relaxare și siguranță pentru întreaga familie

Știm cât de important este ca în aglomerația capitalei să ai parte de natură și de locuri liniștite, în care te poți relaxa. În Vivenda Residencias vei găsi ample spații verzi și zone de relaxare. În plus, copiii tăi se vor putea distra în locurile de joacă special amenajate, unde își vor găsi prieteni de aceeași vârstă. De altfel, vei observa că în Vivenda Residencias am creat o comunitate unită, ca o a doua familie. Iar pentru ca tu și cei dragi să fiți mereu în siguranță, accesul în complex este controlat.

5

Spații comerciale cu suprafețe generoase

Îți dorești să fii antreprenor? Noul bloc din Vivenda Residencias dispune și de spații comerciale, care pot fi utilizate pentru a da startul unei afaceri, unde clienți îți vor fi chiar locatarii ansamblului rezidențial. Dacă nu ai astfel de planuri, gândește-te la cât de confortabil va fi să ai magazine, săli de fitness sau alte facilități în incinta complexului.

6

Vrei să afli mai multe detalii, să programezi o vizită în showroom sau să discuți despre achiziționarea unui apartament în noul bloc D?

 

Află mai multe informații despre oferta noastră limitată de personalizare!